Conditii

IMPORTANT- Orice comanda se reconfirma in maxim 48 ore, reconfirmarea pe email sau telefonic reprezentand un angajament clar de colaborare – expediere a bunurilor (se analizeaza clientul si stocul).

- Nu se iau in considerare cereri de oferta sau comenzi fara date de identificare din partea clientului.

- Livrari doar catre persoane juridice.

- Valoarea minima a comenzii 100 RON.


 

COMANDA PRODUSELOR:

- Introduceti reperul dorit in spatial destinat cautarii (in partea de sus si dreapta a oricarei pagini a acestui site). Daca se afiseaza vreo varianta cu pret atunci se poate comanda direct. Daca nu apare nici o varianta cu pret atunci puteti face o cerere de oferta la sectiune “cerere de oferta”. Nu se raspund la cererile de repere pentru care din cautare se afiseaza pret.

- Orice reper dorit se adauga” in cos” si in momentul in care o comanda este terminata atunci se finalizeaza accesand iconita din dreapta-sus reprezentand o punga sau link-ul “Trimite comanda”. Aici puteti vizualiza intreaga comanda si daca sunteti de acord atunci dati click pe “Finalizeaza comanda”, introduceti datele si pe urma dati click din nou pe “Finalizeaza comanda”.

- Preturile unitare sunt cu TVA iar finalizarea comenzii va genera o factura proforma ce contine si TVA pentru a vizualiza suma totala de plata.

 

PLATA PRODUSELOR:

- Cash, ramburs la curierat pentru valori de pana la 2500 ron.

- Prin transfer bancar pentru valori de peste 2500 ron. Marfa se expediaza dupa primirea de confirmare a platii.

- In cazul in care apar comenzi repetitive se poate accepta, dupa cateva livrari, si plata cu CEC sau BO scadent la 30 de zile

- In cazul produselor ce nu sunt in stoc si se aduc la comanda speciala, plata se face in avans, pe baza de factura proforma. Comanda nu poate fi anulata.

 

LIVRAREA PRODUSELOR:

- Produsele se livreaza prin curierat rapid.

- Comenzile ce depasesc valoarea de 400 de RON, fara TVA, au transportul asigurat de catre noi. Pentru comenzi mai mici de aceasta valoare se adauga costul transportului 30 RON (pachet catre destinatar si rambursul catre expeditor) (poate fi mai mult in cazul rambursului).

- Pachete se trimit in conditiile expuse numai catre orase – municipii in care Fan Curier activeaza fara taxa suplimentara, in caz contrar suprataxa ceruta de Fan Curier fiind suportata de destinatar.

 

 

- LIVRARI DOAR IN ROMANIA / DELIVERIES ONLY IN ROMANIA-